ΒΡΕΦΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων θα βρείτε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για οικογένειες με βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας! Τη βρεφική γωνιά μπορούν να επισκεφτούν οικογένειες από τις 10 το πρωί έως τις 8 βράδυ

Πολύχρωμα παιχνίδια gymboree, ξύλινες κατασκευές montessori, αισθητηριακά πατώματα, πουφ, μαξιλάρες και πολλά άλλα θα δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για παιχνίδι. Ελεύθερο παιχνίδι, παραστάσεις για βρέφη, γνωριμία με πρωτότυπες παιδαγωγικές μεθόδους, παρουσίαση βιβλίων και πολλές άλλες εκπλήξεις για όλους! 

Θα βρείτε ξύλινα παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπάλα πρωτότυπα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια για βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας. 

ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ | Κυριακή 11 Ιουνίου η βρεφική γωνιά φιλοξενεί ομιλίες και παρουσιάσεις βιβλίων για νέες/ους γονείς.

Πρόγραμμα ομιλίων:

Baby Led Weaning – παρουσίαση βιβλίου και μεθοδολογίας,  από την υπεύθυνη του εξειδικευμένου καταστήματος με παιχνίδια Etheras, ΩΡΑ: 12.30-13:00, 15.30-16:00, 17.30-18:00

Συναισθηματική Σύνδεση Βρέφος – Γονέα 
Μαζί της θα βρίσκεται η Μαρίνα Αρπλία, Δημιουργός του Project Parenting.
ΩΡΑ: 13:30-14:30  
 
Θηλασμός – Πρακτικές Συμβουλές 
Επαγγελματίας, Σοφία Δούμα | Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού & Εκπαιδευτικός. 
Μαζί της θα βρίσκεται η Μαρίνα Αρπλία, Δημιουργός του Project Parenting.

 ΩΡΑ: 14:30-15:30  

Η βρεφική γωνιά στοχεύει να φέρει σε επαφή νέους γονείς με πρωτοποριακές παιδαγωγικές μεθόδους, να δώσει ιδέες για το παιδικό δωμάτιο και για από κοινού δραστηριότητες.