ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ομαδικά παιχνίδια, bungee trampoline, φουσκωτά, pedal go karts ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Προσδεθείτε και η διασκέδαση ξεκινάει!  Στην παιδική χαρά της Τεχνόπολης θα βρείτε μεγάλες παιχνιδοκατασκευές και τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού. Το απόγευμα μια πίστα skate στήνεται στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολης και ειδικοί εκπαιδευτές μαθαίνουν στα παιδιά τα πιο περίπλοκα και τρελά κόλπα. Φορέστε τα πιο αναπαυτικά σας ρούχα και ετοιμαστείτε για ατελείωτο παιχνίδι!

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Υπαίθριες δράσεις για γονείς και παιδιά, μουσικοκινητικά παιχνίδια, τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, ομαδικά παιχνίδια, γνωριμία με σκύλο θεραπείας, αφηγήσεις παραμυθιών και πολλές άλλες δραστηριότητες! Μικροί και μεγάλοι που λατρεύουν τις μεταμορφώσεις θα βρουν ολοήμερο beauty salon με face painting, body tattoo, nail painting χωρίς χημικά! Mascot, photobooth και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν! Το προαύλιο του Μηχανουργείου γεμίζει με πολύ παιχνίδι, σαπουνόφουσκες και διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Ο χώρος του Μηχανουργείου θα φιλοξενήσει ολοήμερα εργαστήρια για παιδιά από 4 έως 13 ετών. Εκδοτικοί οίκοι, βιβλιοθήκες, οργανισμοί πολιτιστικής εκπαίδευσης, περιβαλλοντικοί φορείς, εκπαιδευτές σκάκι, παιδαγωγοί εκπαιδευτικής τεχνολογίας καλούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τα μυστικά της εικαστικής έκφρασης, της ψυχαγωγικής ανάγνωσης, της ρομποτικής και της τέχνης του σκάκι. Εργαστήρια & επίδειξη ρομποτικής | εργαστήρια εικαστικών | βιβλιοπαρουσιάσεις και βιβλιοπωλείο | πολυγλωσσική βιβλιοθήκη | τουρνουά σκάκι | εργαστήρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

ΒΡΕΦΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για οικογένειες με βρέφη, παιχνίδια gymboree και montessori, αισθητηριακά πατώματα, πουφ, μαξιλάρες και πολλά άλλα θα δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για παιχνίδι. Μια πρώτη επαφή των νέων γονιών με εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλα τα στάδια της βρεφικής ηλικίας. Ιδέες για παιχνίδια, βιβλία και από κοινού δραστηριότητες. Επιπλέον, στη βρεφική γωνιά θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις για νέους γονείς.

 

 Δυο ημέρες γεμάτες δραστηριότητες και διασκέδαση!