ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο προαύλιο του Μηχανουργείου θα δημιουργηθεί ένα χώρος παιχνιδιού και ψυχαγωγίας για όλες τις οικογένειες. Το κέντρο ειδικών θεραπειών «ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ» δημιουργεί μια θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα μέσα από νέες και σύγχρονες μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας. Στηρίζοντας τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού και αναπτύσσουμε τα ατομικά του χαρακτηριστικά και προτερήματα.

Στο πρόγραμμα: μουσικοκινητικά παιχνίδια, τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, ομαδικά παιχνίδια, γνωριμία με σκύλο θεραπείας, αφηγήσεις παραμυθιών και πολλές άλλες δραστηριότητες!

Σας περιμένουμε για πολύ παιχνίδι και γνωριμία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 10:00 με 20:00.

BEAUTY SALON

Τα Snails είναι τα πρώτα βερνίκια νυχιών για παιδιά, που πλένονται με νερό και σαπούνι, προσφέροντας  μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού.  Σε αντίθεση με άλλα βερνίκια νυχιών, τα Snails είναι τα μόνα απαλλαγμένα από 12 ενοχοποιητικά και βλαβερά συστατικά. Βγαίνει αμέσως με νερό και σαπούνι από παντού!

Στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης θα βρείτε ένα ολοήμερο beauty salon με face painting, body tattoo, nail painting χωρίς χημικά! Ετοιμαστείτε για καλοκαιρινές μεταμορφώσεις!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 10:00 με 20:00.

Mascot, photobooth και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν από την εταιρεία ανακύκλωσης φορητών μπαταριών ΑΦΗΣ Α.Ε !

Το προαύλιο του Μηχανουργείου γεμίζει με πολύ παιχνίδι, bubble show, χορό, παραστάσεις, show με γιγάντιες μαριονέτες και διασκέδαση για όλη την οικογένεια!